LIFE

Inna și-a lansat revistă online. Conține interviuri, fotografii și povești

Cântăreața Inna și-a lansat revistă online, în limba engleză. Se numește INNAMag și este disponibilă pe site-ul oficial al artistei.

Primul număr al revistei conține un interviu cu fotograful Edward Aninaru, cel care a realizat și shooting-ul de copertă, un jurnal de călătorie al Innei, „Înconjurul lumii într-o lună”, recomandările cântăreței pe diverse subiecte dar și un interviu cu Antonia.

În cel de-al doilea număr, revista va avea o rubrică specială, în care fanii pot alege subiectul.

„Hei, party people! Lucrez de mult timp la acest proiect și mă bucur să vă prezint INNAMag. Get the party started și hai să descoperiți primul număr, Summer Never Ends, cu două interviuri surpriză și un nou shooting. Have fun!”, a spus Inna despre noul proiect.

Anul acesta, Inna a lansat albumul „YO”, alături de Global Records în colaborare cu ROC Nation, labelul lui Jay-Z. „YO” include 11 piese, fiecare spune povestea unui alt personaj. Piesele se numesc “RA”, “Contigo”, “Iguana”, “Si, Mama”, “Sin Ti”, “Locura”, “Fuego”, “Tu Manera”, “La Vida”, “Gitana”, “Te Vas”. Inna are și un canal de YouTube cu trei miliarde de vizualizări și 5 milioane de abonați.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here