LIFE

Inna, pe coloana sonoră a unui serial produs de Eva Longoria

O piesă semnată de Inna face parte din coloana sonoră a unui serial produs de Eva Longoria pentru postul ABC. Este vorba de melodia „Tu Manera”, care se va auzi pe coloana sonoră a serialului „Grand Hotel”. Serialul va debuta pe 17 iunie, la postul ABC.

„Tu Manera” are peste 24 de milioane de vizualizări pe Youtube și este inclusă pe albumul „YO”. Clipul acesteia este făcut în colaborare cu NGM Creative (Bogdan Păun – regizor și Alex Mureșan – DoP) și produs de Loops Production.

Albumul „YO” este în limba spaniolă și este compus integral de artistă și produs de David Ciente. Se va lansa cu ROC Nation, labelul lui Jay-Z.

„Nu m-am așteptat ca una dintre piesele de pe noul meu album „YO” să fie apreciată într-un timp atât de scurt și deja să fie inclusă pe coloana sonoră a unui serial. Când m-au anunțat cei din echipa mea de la Global Records și Roc Nation despre această reușită, am fost extrem de entuziasmată. „Tu Manera” este una dintre cele mai energice piese pe care le-am compus și se pare că va bucura și mai mulți oameni și cu ajutorul unui serial TV. Sky is the limit”, a declarat Inna.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here