Muzicale

INNA – Not My Baby

INNA revine cu un track EDM dansabil, „Not My Baby”.

„Not My Baby” a fost compusă de Junior Oliver Frid, Lara Andersson, Michelle Buzz, Alexandra Elena Apostoleanu (INNA) și Fridolin Walcher și produsă de Freedo, producător care a colaborat cu Coldplay, Zara Larsson și The Chainsmokers.

Lyric video-ul este o creaţie a lui Mihai Sighinaş, iar în această animaţie INNA este personajul principal. Fanii vor putea urmări în curând şi un videoclip oficial pentru acest single. Odată cu acest debut de melodie, INNA le-a transmis fanilor următorul mesaj: „M-am întors la iubirea mea eternă pentru EDM, așa că pentru voi „Not My Baby! Enjoy and stay safe!”

INNA a fost asociată recent cu show-ul Masked Singer România, care îşi pregăteşte intrarea în grila PRO TV. În distribuţie s-ar afla şi Ana Morodan, Codin Maticiuc şi Horia Brenciu. Anul 2019 a fost unul special pentru tânăra artistă, care a lansat propria revistă, INNAMag, dar şi un single foarte catchy, „Bebe”. Acesta are peste 13 milioane de vizualizări şi a fost pe locul întâi la radio şi TV în România.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comments (1)

  1. […] Vezi articol pe Radio Infinit […]

Comment here