Muzicale

INNA – Not My Baby

INNA a lansat videoclipul piesei „Not My Baby”, single care a debutat la începutul lunii aprilie şi a strâns peste 3.4 milioane de vizualizări.

INNA a lansat „Not My Baby” sub formă de lyric video la începutul lunii, iar fanii au semnalat în comentarii ca acesta ar putea fi hitul care să o aducă pe artistă pe dance floor-uri de îndată ce acestea se redeschid. Muziciana apare în noul videoclip în ipostaze periculoase, ţinând şerpi în mână, dar şi mere roşii, într-o veritabilă reconstituire a mitului Păcatului Originar.

Videoclipul piesei a fost regizat de Bogdan Păun și filmat de Alexandru Mureșan (NGM Creative) cu care INNA a lucrat pentru toate piesele de pe albumul anterior „YO”, producție video Loops Production. „Not My Baby” este un single compus de către Junior Oliver Frid, Lara Andersson, Michelle Buzz, Alexandra Elena Apostoleanu (INNA) și Fridolin Walcher. De producţie s-a ocupat Freedo, care a colaborat cu Coldplay, Zara Larsson și The Chainsmokers.

Single-ul anterior al Innei, colaborarea cu Vinka „Bebe” are peste 13 milioane de vizualizări şi a fost pe locul 1 la radio şi TV în România.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here