LIFE

Inna, mai bogată decât Ilie Năstase. Ce avere impresionantă are solista

În urma unui top, realizat de site-ul CelebrityNetWorth, reiese faptul că Inna este mai bogată decât fostul tenismen, Ilie Năstase. De altfel, aceasta este singura cântăreață din România, cu o avere de peste 15 milioane de dolari.

S-a făcut topul al celor mai bogate vedete din lume, în care intră şi câţiva dintre românii noştri celebri. Printre aceştia există o singură cântăreaţă, şi anume Inna (33 de ani) – Inna Alexandra Apostoleanu, care are o avere de 20 de milioane de dolari, potrivit Click. Aceasta s-ar părea că îl întrece pe celebrul tenismen Ilie Năstase, în vârstă de 73 de ani, care are mai puțin cu 5 milioane de dolari decât celebra solistă, 15 milioane de dolari.

În topul listei se află Ion Ţiriac (80 de ani), afacerist, fost tenismen, care are în visterie nici mai mult nici mai puţin de 2 miliarde de dolari. Următoarea pe listă e Simona Halep, care are 30 milioane de dolari. Şi un actor român apare pe lista milionarilor. Este vorba despre Sebastian Stan (37 de ani) care a strâns o sumă frumuşică din rolul pe care l-a avut în seria „Avengers” – „Răzbunătorii”. Este vorba de 4 milioane de dolari, relatează sursa citată.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here