LIFE

INNA a dat lovitura pe plan muzical. Colaborează cu Sean Paul

INNA continuă seria colaborărilor de succes și pregătește lansarea celui mai recent single „Up” cu Sean Paul, unul dintre cei mai iubiți și cunoscuți artiști din lume. Cântărețul și rapperul jamaican de dancehall Sean Paul a pătruns în mainstreamul global la începutul anilor 2000 cu piese precum „Get Busy” de pe albumul său „Dutty Rock”, cu care a câștigat Grammy, dar și „Temperature”.

Un susținător timpuriu al mișcării pop dancehall, Sean Paul a colaborat cu Beyonce pentru „Baby Boy”, dar și cu Sia, Clean Bandit și Pharrell Williams. EP-ul său din 2018 „Mad Love” include superhiturile „No Lie” cu Dua Lipa și „Mad Love” cu David Guetta și Becky G.

„Mă bucur foarte mult pentru această colaborare cu Sean Paul, este un artist pe care îl apreciez și cu care m-am întâlnit adesea la concerte în diverse colțuri ale lumii. Piesele lui sunt hituri cunoscute la nivel internațional și sper ca «Up» să cucerească topurile! Lets go UP!”, a spus INNA.

INNA a lansat „Up” în urmă cu o lună și jumătate și are deja peste 12 milioane de vizualizări pe YouTube și este pe locul 55 în top Shazam Global, pe locul 6 în top Shazam Dance, pe locul 2 în top Shazam România, pe locul 16 pe Shazam Turcia, locul 128 pe iTunes Global, pe locul 42 pe Deezer în România și pe locul 20 în top Shazam Rusia.

Cei doi artiști au filmat videoclipul oficial al single-ului „Up” și urmează să fie lansat în perioada următoare.

Comment here