Stirile ZileiTârgu-Jiu

Înjunghiată în scara blocului. Mama îl bănuiește pe fostul concubin. ”A făcut-o ferfeniță!”

O tânără de 27 de ani din Târgu-Jiu a fost înjunghiată, sâmbătă dimineață, chiar la intrarea în scara blocului situat pe strada Minerilor.

De vină ar fi fostul amant, cunoscut sub numele de Pinky, de loc din Târgu-Cărbunești, care, duminică, a fost luat pe sus de polițiști. Mama victimei a povestit că fata a urcat plină de sânge până la locuința de la  etajul patru, pentru că nimeni din bloc nu a reacționat în timp ce țipa.

Mama tinerei înjunghiate era convinsă că atacul are legătură cu decizia fetei de a se despărți de bărbatul cu care a avut o relație în ultima vreme. Femeia a povestit că fiica ei a primit amenințări grave și că a mai avut parte de un incident violent.

Conform informațiilor apărute în presa locală, anul trecut, ar fi fost agresată de soția amantului, dar și-a retras plângerea după trei luni. Ulterior, a mai fost bătută de doi tineri în stația de autobuz, se pare că tot din inițiativa soției înșelate.

Mihaela Țicleanu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu, a precizat că victima va mai rămâne internată în unitatea medicală pentru câteva zile după ce a fost supusă unor intervenții chirurgicale.

Comment here