Sportive

ÎNGROZITOR! Cel mai bătrân suporter al echipei Pandurii a decedat la 88 de ani. A fost găsit ARS

Valeriu Andronache, cel mai în vârstă suporter al echipei Pandurii Târg-Jiu, a încetat din viaţă, vineri, 17 ianuarie, într-un mod cumplit. Bătrânul de 88 de ani a fost găsit decedat, ars de viu, în casa sa din satul Pojogeni.

Trupul neînsufleţit al lui Valeriu Andronache a fost găsit, vineri după-masă, de un echipaj SMURD din cadrul Detaşamentului de Pompieri Târgu-Jiu, după ce un vecin a semnalat la 112 că în respectiva locuinţă este un bărbat fără semne vitale. Din primele verificări, focul ar fi pornit de la un scurt circuit, iar Valeriu Andronache a încercat să-l stingă singur.

„A fost identificat într-o locuinţă cadavrul unui bărbat, de 88 de ani, care prezenta arsuri la nivelul membrelor superioare, zona spatelui şi a cefei. Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Gorj pentru efectuarea necropsiei. În cauză s-a întocmit dosar sub aspectul savârşirii infracţiunii de ucidere din culp”, a spus Victor Ţuhaşu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Gorj.

În toamnă, Valeriu Andronache a tăiat panglica noului stadion din Târgu Jiu alături de Constantina Diţă şi un tânăr suporter al echipei Pandurii.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here