MotruStirile Zilei

Îngrijorări privind organizarea Evaluării Naționale și a Bacalaureatului. Viceprimar Motru: Nicio școală NU este pregătită!

Îngrijorare la Motru privind modul în care vor fi organizate Evaluarea Națională și Bacalaureatul, dată fiind epidemia de coronavirus.

Viceprimarul Cosmin Morega a discutat cu directorii de școli și a ajuns la concluzia că nicio instituție de învățământ din zonă nu este pregătită să asigure măsurile de prevenire a infecției cu Covid-19. În plus, spune că sunt cadre didactice care au probleme de sănătate- diabet sau boli pulmonare- pe care nu are cine să le înlocuiască la examene sau pe timpul celor două săptămâni de pregătire.

Morega crede că se impune dotarea cabinetelor medicale din școli cu termoscanere. În plus, este de părere că ar trebui instalate camere de supraveghere pentru măsurarea temperaturii corporale, în zonele aglomerate ale municipiului.

Primarul din Motru, Gigel Jianu, susține, însă, că poate lua toate măsurile impuse de guvernanți, pentru desfășurarea în bune condiții a Evaluării Naționale și Bacalaureatului.  

Jianu ia în calcul varianta achiziționării, chiar și din donații, a unor termoscanere care să verifice temperatura elevilor la intrarea în școli.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here