Minerit și EnergieStirile Zilei

INFLAMAȚI de declarațiile lui Barna! Senatorul Iriza: Ăsta vrea să fie președintele României, vai de capul lui! N-am auzit de CĂPUȘE la CEO!

Declarațiile lui Dan Barna i-au inflamat!  Lideri politici și sindicali reacționează după ce candidatul USR-PLUS la prezidențiale a afirmat, marți, în vizita de la Târgu-Jiu, că termocentralele ar trebui retehnologizate și trecute pe gaze, ceea ce înseamnă dispariția mineritului.  Senatorul PSD Scarlat Iriza spune că trecerea pe  gaze ar avea drept consecință dublarea prețului energiei electrice, în vreme ce deputatul PNL Dan Vîlceanu amintește că primii care au pomenit de grupuri pe gaze au fost miniștrii actualei guvernări.

În studioul Radio Infinit, Dan Barna a afirmat că CE Oltenia trebuie adaptat la ceea ce se întâmplă pe plan european, situația nemaifiind  favorabilă mineritului. Prezidențiabilul USR a declarat că ”gazul este resursa care echilibrează”, în prezent.

Reacții virulente de la PSD și PNL, în  urma declarațiilor lui Dan Barna. Senatorul Scarlat Iriza îl acuză pe prezidențiabil că urmărește ”moartea mineritului”. În plus, social-democratul neagă vehement că partidul său ar căpușa CE Oltenia.

Dan Vîlceanu, liderul județean al Partidului Național Liberal, spune că trecerea termocentralelor pe gaze este imposibilă, fiind o chestiune pe care nu are cum s-o susțină.  

Jan Popescu, unul dintre liderii sindicali de la Termocentrala Rovinari, încadrează declarațiile lui Barna în cele tipice, de propagandă electorală.

Nicu Bunoaica a fost la întâlnire cu Dan Barna, marti, la Motru. Liderul sindical de la Cariera Lupoaia l-a întrebat pe candidatul la prezidențiale ce se va alege de CE Oltenia, dacă USR ajunge la guvernare.  

Și liderul sindical Bogdan Bejinaru, șef de campanie electorală la PNL Târgu-Jiu, a  venit cu o reacție după declarațiile lui Dan Barna, lăudându-se că partidul său este singurul care se interesează cu adevărat de soarta minerilor.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here