Muzicale

Indila – Parle à ta tête

Indila ne invită în lumea magică a noului ei videoclip – ”Parle à ta tête”.

Piesa vorbește despre infinitatea timpului universal și despre înțelegerea faptului că viața noastră pe pământ este limitată. “Parle à ta tête” este primul single extras de pe următorul album al artistei. Titlul noului disc și data lansării nu au fost încă dezvăluite.

Indila nu are vârstă. S-a născut odată cu muzica sa și acesta este singurul lucru care contează pentru ea, orice alte informații privind viața sa personală trecând într-un con de umbră. În puținele interviuri pe care le-a acordat, artista a dezvăluit doar că are origini algeriene si indiene, astfel putând fi explicate rezonanțele orientale prezente în piesele sale. Numele său real este Adila Sedraia, jurnaliștii francezi numind-o “artista fără trecut”.

Primul său album, “Mini world”, a fost lansat pe 24 februarie 2014, înregistrând vânzări de peste 40.000 de exemplare în doar prima săptămână. Videoclipul single-ului de debut, “Derniere Danse”, a devenit viral, strângând peste 33 de milioane de vizualizări în doar 3 luni de la lansare. La nivel internațional, Indila este considerată un fenomen muzical, iar în România, unde a susținut două concerte în 2014, a câştigat admiraţia unui număr impresionant de fani.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here