Stirile ZileiTârgu-Jiu

INCREDIBIL! Înghesuială la Policlinică în plină EPIDEMIE!

Înghesuială și nervi întinși la maximum pe scările de la intrarea în Policlinica Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu.

Peste 100 de persoane s-au prezentat, în cursul dimineții de luni, la programările pe care le aveau la diverse cabinete medicale, dar accesul a fost drastic restricționat. Doar câte 2-3 persoane au avut voie să intre în Policlinică și asta numai după ce s-a completat o declarație pe propria răspundere cu privire la eventuala trecere prin zonele afectate de coronavirus, din  Europa.

În hărmălaia de la intrare, oamenii nu au mai ținut cont că trebuie să păstreze o distanță de cel puțin un metru între ei. Unii purtau măști de protecție, alții au folosit basmale sau batiste, dar distanța de siguranță, recomandată de autorități, a fost ignorată aproape complet.

Managerul Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu, Dumitru Vienescu, a declarat că, de marți, lucrurile s-ar putea schimba. Pacienții ar urma să fie reprogramați la ore diferite și, astfel, cel puțin teoretic, s-ar evita cozile.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here