LIFE

Incredibil! Cristiano Ronaldo îi dă o avere lunar iubitei

Viaţa Georginei Rodriguez s-a schimbat total în ultimii ani, după ce înainte de a se căsători cu Cristiano Ronaldo era angajată într-un magazin cu bijuterii de lux. Acum, Georgina Rodriguez primeşte lunar între 50.000 – 100.000 de euro din partea fotbalistului lui Juventus, cât timp sunt împreună.

Jurnaliştii de la “Viva la vida” au aflat că Ronaldo îi oferă iubitei sale un “salariu” lunar în valoare de 50.000 – 100.000 de euro pentru cheltuieli personale, dar şi pentru îngrijirea copiilor. În plus, Georgina mai primeşte 8.000 de euro din partea brand-urilor pe care le reprezintă. Tot jurnaliştii de “Viva la vida” au mai aflat că iubita lui Cristiano Ronaldo cere aproximativ 100.000 de euro pentru fiecare interviu pe care-l acordă.

Georgina locuieşte cu Ronaldo la Torino şi cei doi au împreună o fată, în timp ce Ronaldo îl mai are pe Cristiano Jr. şi doi gemeni. Starul lui Juventus a fost luat prin surprindere de partenera sa, Georgina Rodriguez, care este şi mama unuia dintre cei patru copii ai portughezului. De ziua sa de naştere, Cristiano Ronaldo a primit în dar o maşină 4×4. Este vorba despre o maşină Mercedes-AMG G 63, în valoare de aproximativ 135.000 de euro. Reacţia lui Cristiano Ronaldo a adunat aproape două milioane de like-uri pe Instagram în doar câteva ore, imaginile fiind publicate de iubita sa.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here