Din JudetStirile Zilei

INCREDIBIL! Au făcut slujba de înmormântare fără MORT!

Rudele și vecinii unui bătrân din Săulești i-au făcut pomana și slujba de înmormântare, deși omul se află de o săptămână la morgă.

Constantin Turcitu a murit, marțea trecută, la 82 de ani, după ce a zăcut vreo 10 zile prin spitalul de la Târgu-Cărbunești. Un vecin l-a găsit căzut în casa în care locuia singur și a chemat ambulanța. Bătrânul a urcat singur în salvare și nu a spus nimănui că ar fi fost lovit sau bătut.

După ce a decedat, un medic de la Anatomopatologie Târgu-Cărbunești a considerat că se impune necropsia și a dat peste cap toate pregătirile pe care rudele mortului le făcuseră.

Ginerele bătrânului, Dumitru Tulpea, este convins că omul nu a fost victima vreunei agresiuni, deși ar fi fost găsit cu două coaste rupte.

Când au aflat că bătrânul a murit, rudele și vecinii i-au săpat lui Constantin Turcitu groapa și i-au făcut și pomana.

”N-am mai pomenit pomană fără mort!” recunoaște o localnică.

Medicul Diana Stănculescu, de la Spitalul din Târgu-Cărbunești, este cel care a considerat că se impune efectuarea unei necropsii, având anumite suspiciuni privind decesul bătrânului.

După ce rudele s-au plâns de situația apărută, Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu a anunțat deschiderea unei anchete interne.

Purtătorul de cuvânt Ion Borhoată a transmis scuze familiei pentru cele întâmplate și a dat asigurări că mâine va fi făcută autopsia.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here