Din JudetStirile ZileiTârgu-Jiu

INCIDENTE în prag de campanie. Deputatul Văcaru: Ajutoare la Câlnic și Tismana

Mai sunt câteva zile până la debutul campaniei electorale dar Pro România acuză primele incidente în Gorj. Conform deputatului Alin Văcaru, la Câlnic, primarul liberal Dumitru Vulpe ar fi împărțit ajutoare în toată comuna, în vreme ce la Tismana, deputatul PSD Elvira Șarapatin ar fi dus alimente unor nevoiași. „Văcaru, în afară de gălăgie, n-a făcut nimic în Gorj” acuză vicepreședintele PNL, Gheorghe Grivei.

Pe paginile de socializare, membri Pro România l-au pus la zid pe primarul PNL din Câlnic, Dumitru Vulpe. Conform deputatului Alin Văcaru, edilul ar fi împărțit ajutoare în toată comuna, acum, în prag de alegeri europarlamentare.

În replică, Gheorghe Grivei, vicepreședinte PNL Gorj, pune tunurile pe deputatul Văcaru acuzându-l că, în afară de gălăgie, n-a făcut nimic pentru Gorj.

Alin Văcaru critică și gestul deputatului PSD Elvira Șarapatin de a duce ajutoare unei familii nevoiașe din satul Celei al orașului Tismana. Ulterior, social-democrata s-a lăudat, pe Facebook, cu acțiunea caritabilă.

Elvira Șarapatin dă asigurări, însă, că gestul său n-a fost unul electoral. Spune că a fost impresionată de cazul familiei nevoiașe, de aceea a ajutat-o.

Șarapatin zice că nu o interesează interpretările lui Văcaru, cum că gestul său ar fi fost unul electoral.

În ciuda acestor prime incidente și acuzații, Pantelimon Manta nu crede că vom avea parte de o campanie pentru europarlamentare prea mobilizatoare, la Gorj. În opinia sa, ostilitățile între partide se vor duce în spatele ușilor închise.

Dan Ilie Morega a avertizat și-ntr-o conferință de presă în privința numărului mare de gorjeni indeciși legat de votul din 26 mai. Oamenii sunt dezamăgiți de partidele politice și nu mai vor să audă de ele, comentează președintele Institutului de Politici și Investigații Publice și Politice.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here