Stirile ZileiTârgu-Jiu

Începe SĂ VREA la primărie! Ciprian Florescu: Am mai scăpat de negații

Ciprian Florescu, tot mai deschis la ideea unei candidaturi la Primăria Târgu-Jiu, în 2020. Marcel Romanescu amenință cu dezvăluiri.

Prefectul de Gorj a venit astăzi cu noi precizări, anunțând că-n mod sigur va candida anul viitor dar, mai ales, că și-a schimbat opinia vizavi de candidatura la primăria municipiului.  

Florescu a fost inclus în sondajele de opinie realizate de Partidul Social-Democrat, iar, conform unor surse, procentele ar fi unele care să-l încurajeze în direcția unei lupte cu Marcel Romanescu.  

Ciprian Florescu zice că inclusiv cetățenii din Târgu-Jiu au început să-l încurajeze, aflând că ar putea candida la primărie.

”Dacă voi simți suficientă susținere, din toate zonele, mă voi gândi serios să candidez la Primăria Târgu-Jiu” anunță prefectul de Gorj.

Marcel Romanescu amenință cu dezvăluiri ”la momentul oportun” despre modul în care Prefectura Gorj a tratat Târgu-Jiul. Edilul liberal al municipiului constată că Ciprian Florescu, deși este pe post apolitic acum, își manifestă apartenența la PSD.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here