Sportive

Încep 2020 în forță. Baschetbaliștii CSM, meci de foc cu Mediașul

Echipa de baschet CSM Târgu-Jiu începe anul în forță, cu o deplasare extrem de dificilă în Ardeal. Gorjenii merg la Mediaș, pentru meciul din etapa a-XII-a din Grupa B a Ligii Naționale Masculine de Baschet, programat sâmbătă, 4 ianuarie, de la ora 18.00.

Prima deplasare a anului pentru jucătorii antrenați de Claudiu Alionescu se anunță o misiune imposibilă. Baschetbaliștii de la CSM Târgu Jiu dau piept cu CSM Mediaș. Formația din Ardeal ocupă locul 3 în Grupa B și țintește unul din primele două locuri în grupă.

Gorjenii se deplasează la Mediaș fără cei mai buni jucători. Stefan Andrejevic și Alin Borșa sunt în recuperare după accidentările suferite pe finalul anului trecut. Alin Borșa este suspendat după incidentele de la meciul cu Galați, iar Jovan Djurasevic încă nu a primit viza de ședere în România. În plus, clubul gorjean s-a despărțit de americanul Curry Rick Jr. la finalul anului trecut. Pivotul american nu a confirmat la Târgu Jiu, iar conducerea a ales să încheie colaborarea cu acesta.

Cu un lot restrâns, măcinat de probleme, antrenorul Claudiu Alionescu a fost nevoit să apeleze la juniorii din lot.

„Începem anul cu o deplasare la o echipă fruntașă a grupei noastre. Din păcate, după ultimul meci de acasă avem o serie de indisponibilități la nivelul lotului, unele chiar foarte importante: Borșa este suspendat o etapă, Andrejevic și Andrieș sunt încă în perioada de recuperare după accidentările suferite, iar Djurasevic încă nu a primit viza de ședere în România. Ne-am despărțit, înainte de sărbători, și de americanul Curry Jr. care, din păcate, nu a confirmat evoluțiile pe care ni le doream. În aceste condiții, am fost nevoit să apelez la juniori, pentru a completa lotul și ne vom prezenta cu 8 jucători sub 23 de ani, din cei 12 care vor face deplasarea. Ne așteaptă cu siguranță un meci foarte greu, dar este în același timp o provocare pentru noi toți să vedem cum vom evolua în condițiile date”, spune antrenorul baschetbaliștilor.

După 11 etape, CSM Târgu Jiu este pe locul 6 în clasament, cu 14 puncte acumulate, în timp ce gazdele de la CSM Mediaș sunt pe locul trei cu 19 puncte. Primul meci în 2020 pe teren propriu al echipei conduse de Claudiu Alionescu este programat pe 11 ianuarie, împotriva echipei CSM Sighetu Marmației.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here