LIFE

Incendiu la fosta vilă din Izvorani a lui Irinel Columbeanu! 10 autospeciale, la fața locului

Un incendiu a izbucnit, sâmbătă, 31 octombrie, la o vilă cu etaj din Izvorani, judeţul Ilfov, iar pompierii au intervenit cu zece autospeciale. Ulterior, s-a aflat că vila este fostul imobil al omului de afaceri Irinei Columbeanu.

ISU Bucureşti-Ilfov a anunţat, sâmbătă, că mai multe echipaje intervin la un incendiu care a izbucnit la o vilă cu etaj pe strada Jandarmeriei din Izvorani. Incendiul s-a extins de la subsol către parter și etaj.

„Palatul de la Izvorani”, aşa cum a fost denumit odinioară, se poate vinde, închiria cu tot cu mobilier şi obiectele de artă aferente. 3,9 milioane de euro costă întreg domeniul şi 15.000 de euro pe lună dacă se doreşte „doar” închirierea. Eduard Mircea Uzunov, preşedintele Regatta Real Estate, a declarat pentru Click! faptul că Irinel Columbeanu nu mai este proprietar din anul 2012. Fostul milionar a pierdut tot din cauza datoriilor către bănci și locuieşte acum cu chirie într-un apartament cu două camere, în Colentina, unde se gospodăreşte singur. Îşi face curăţenie, mâncare şi îşi conduce maşina singur.

Comment here