NovaciStirile ZileiTârgu-Jiu

Încătușat și bătut cu pumnii și picioarele în sediul Poliției. 4 polițiști, reținuți pentru 24 de ore

Patru polițiști, din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale al Inspectoratului de Poliție Județean Gorj, au fost reținuți, pentru 24 de ore, sub acuzațiile de tentativă de omor și tortură.

Pe 20 mai, cei patru i-au dat o bătaie soră cu moartea un bărbat de 41 de ani, din Novaci, acesta fiind, de câteva zile, în stare foarte gravă la spital. Lui Constantin Dodoi i-a fost extirpată fierea și o parte din ficat, având și un plămân afectat. Totul s-a întâmplat după ce bărbatul nu a oprit la semnalul unui polițist de la Rutieră și chiar l-a acroșat cu oglinda mașinii. Polițistul și-a chemat colegii în ajutor. După câteva ore de căutări, Dodoi a fost găsit în casa unui amic, în stare gravă.

Cristian Ciobanu, prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, spune că polițiștii l-au bătut pe Dodoi cu pumnii și picioarele, atât în mașina poliției cât și în sediul Poliției Novaci.  

Motivul pentru care novăceanul a fost bătut în asemenea hal, a fost acela că polițiștii voiau să le spună unde a ascuns mașina implicată în ultraj.

Comment here