Stirile ZileiTârgu-Jiu

Încă o VICTORIE în instanță. DECIZIA în cazul Narcisei Cristea

Narcisa Cristea, câștig de cauză în procesul cu Primăria Târgu-Jiu în privința evaluării activității sale pe anul trecut.

Tribunalul Gorj a decis, luni, în favoarea directoarei economice a Primăriei Târgu-Jiu, în contestația pe care a depus-o la instanță, după ce primarul Marcel Romanescu i-a acordat calificativul ”Nesatisfăcător” pentru activitatea depusă anul trecut. Mai mult, Instituția Primarului a fost obligată să suporte cheltuielile de judecată din acest dosar.

„Admite cererea principală, anulează raportul de evaluare a performanţelor individuale ale reclamantei aferent perioadei 01.01.2018-31.12.2018 şi soluţia de respingere a contestaţiei prealabile. Obligă Instituţia primarului Municipiului Târgu-Jiu la plata cheltuielilor de judecată către reclamantă în cuantum de 3570 lei”, se arată în decizia Tribunalului Gorj. Verdictul respectiv nu este unul definitiv, putând fi contestat cu recurs.

Decizia vine la câteva zile după ce o altă șefă din Primăria Târgu-Jiu, Ermina Pasăre, a obținut și ea un verdict similar în procesele pe care le-a intentat în instanță pentru a obține anularea raportului prin care și activitatea sa pe anul trecut era evaluată ca nesatisfăcătoare.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here