LIFE

Încă o victimă a lui Harvey Weinstein: Madonna se alătură femeilor care îl acuză de comportament sexual nepotrivit

Cântăreaţa americană Madonna spune că şi ea a fost victima comportamentului sexual nepotrivit al producătorului de film Harvey Weinstein, care, în prezent, este anchetat pentru mai multe violuri, potrivit vulture.com.

Într-un interviu acordat New York Times Magazine, Madonna a declarat că Weinstein “a încălcat linii şi limite”, în perioada în care au lucrat împreună. Compania Miramax, deţinută la acel moment de Weinstein, s-a ocupat de distribuţia filmului lansat de artistă în 1991 “În pat cu Madonna/ In Bed with Madonna”.

Madonna a declarat că Weinstein “a flirtat incredibil de sexual” cu ea, deşi era căsătorit şi ea nu era interesată de o relaţie cu acesta.

Cântăreaţa a mai comentat faptul că atitudinea acestuia faţă de femei era “un secret cunoscut”: “Ştiam despre acest lucru şi toată lumea spunea că Harvey se poate comporta astfel pentru că deţine atât de multă putere”.

Madonna a mai spus că, atunci când acesta a început să se comporte similar cu ea, nu a fost o surpriză şi a adăugat că este bine că, în cele din urmă, acesta a fost prins şi pus sub acuzare.

Procesul în care producătorul de film Harvey Weinstein va fi judecat pentru agresarea sexuală a două femei va începe pe 9 septembrie, la un tribunal din Manhattan, New York.

Pe 31 mai 2018, un mare juriu de la o instanţă din New York l-a inculpat pe Harvey Weinstein pentru viol şi alte delicte cu caracter sexual, victimele fiind două femei. Faptele datează din 2013 şi 2006, iar poliţia a făcut publică doar identitatea uneia dintre cele două victime, Mimi Haleyi, o fostă asistentă de producţie a lui Weinstein. Potrivit autorităţilor americane, una dintre femei a fost violată, iar cealaltă a fost obligată să facă sex oral. Pe numele lui Weinstein au fost formulate cinci capete de acuzare, inclusiv viol, iar producătorul, care a pledat nevinovat, riscă chiar şi o pedeapsă cu închisoarea pe viaţă, dacă va fi găsit vinovat.

Procuratura americană vrea să cheme în instanţă şi alte femei, pentru a stabili dacă au de a face cu un tipar de comportament.

Peste 70 de femei, printre care actriţe precum Rose McGowan, Angelina Jolie, Salma Hayek şi Gwyneth Paltrow, l-au acuzat pe Harvey Weinstein de hărţuire sexuală, viol sau agresiune, în urma apariţiei, la începutul lunii octombrie 2017, a unui articol în The New York Times în care erau oferite detalii cu privire la mai multe plângeri pe numele producătorului de film. Weinstein, în vârstă de 67 de ani, a negat acuzaţiile, dar este subiectul mai multor anchete ale poliţiilor din Los Angeles şi Londra. La New York a fost, însă, pentru prima oară când a fost şi inculpat.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here