Ultima Ora

16:22 Încă doi gorjeni decedați de coronavirus

Încă doi gorjeni, de 66 și 55 de ani, au decedat din cauza noului coronavirus, anunță autoritățile. În plus, încă 29 de persoane au fost diagnosticate cu COVID-19, de la raportarea de duminică.

„În data de 20 iulie 2020, situația epidemiologică, la nivelul județului Gorj, se prezintă astfel:

– nu mai există persoane în carantină instituționalizată;

– 613 persoane se află în autoizolare la domiciliu (54 persoane au intrat în autoizolare la domiciliu în ultimele 24 de ore; 37 persoane au ieșit din autoizolarea la domiciliu în ultimele 24 de ore);

La nivelul județului Gorj, în prezent, se înregistrează 574 de cazuri confirmate cu COVID-19. Dintre acestea, 298 de persoane sunt vindecate și externate, iar 16 persoane au decedat.

Ultimele decese a fost înregistrate în data de 20 iulie și 18 iulie a.c. Este vorba despre o un bărbat în vârstă de 66 de ani, internat în secția ATI a Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu, ce prezenta și alte afecțiuni precum boală renală cronică, diabet zaharat, insuficiență respiratorie și un bărbat în vârstă de 55 de ani, internat în Spitalul ”Victor Babeș” din Timișoara, ce prezenta și alte afecțiuni precum boală cardio-vasculară și insuficiență venoasă profundă.

De la începutul pandemiei, la nivelul județului Gorj, s-au prelevat 5793 teste, din care 85 sunt în așteptare” a comunicat, luni, Prefectura Gorj.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here