LIFE

Încă 4 concurenți la “Ferma”. Echipa orășenilor, completă

PRO TV a anunțat, miercuri, ultimii 4 concurenți din echipa „Orășenilor”, care vor intra în reality-show-ul “Ferma”. George Piștereanu, Bogdan Stoica, Elena Chiriac și Giulia Nahmany se alătură echipei în care mai sunt Anda Adam, Paul Diaconescu, Alina Pușcău și Cezar Ouatu.

George Piștereanu (30 de ani), celebru pentru rolul din pelicula “Eu când vreau să fluier, fluier”, îl interpretează acum pe Tibor în serialul de mare audiență, “Vlad”, dar îl vom vedea și la “Ferma”. Este pasionat de motoare, sporturi extreme, călărie, practică krav maga (tehnică militară de autoapărare) și a făcut tir sportiv. Orășeanul George Piștereanu vrea să-și folosească toate atuurile pentru a câștiga competiția.

”Cel mai mult m-a motivat psihologia din spatele Fermei. De pe canapea pare simplu și interesant. Dar acolo, în interior, lucrurile devin dificile: cred că Ferma este întoarcerea la umanitate, deoarece se va vedea, exact, cine ești cu adevărat”, spune George.

Bogdan Stoica (30 de ani) spune despre el că este un om simplu, care a muncit foarte mult pentru a ajunge un campion. Însă, oamenii știu despre el că este un luptător, cu victorii impresionante în lumea kickoxing-ului. Bogdan vrea să demonstreze că un orășean se poate adapta la orice situație din fermă și că, relaxat și degajat, poate depăși orice provocare.

”Îmi plac provocările, îmi place adrenalina și o văd ca o pe bună modalitate de a-mi testa limitele. E prima dată când voi sta o perioadă lungă fără familie, fără gadget-uri, fără motocicletă”, spune Bogdan Stoica.

Elena Chiriac (18 ani) este multiplă campioană la taekwondo, fost model și foarte pasionată de actorie. Este genul de orășeancă decisă să câștige, care nu abandonează nicio luptă, iar experiența Ferma nu va face excepție.

”Faptul că locuiesc într-un oraș mare, mă face să îmi doresc să mă apropii mai mult de viața pe care au trăit-o bunicii noștri. Știu că pot duce și lupta asta”, spune Elena.

Giulia Nahmany (37 de ani) s-a născut în Israel, a învățat în Belgia și locuiește în România. A fost prezentatoare, apoi actriță și de câțiva ani promovează stilul de viață sănătos care are la bază yoga. Acum, Giulia este decisă să folosească fiecare experință pe care a avut-o pentru a ajunge cât mai departe în lupta pentru trofeu.

”Vreau să-mi depășesc limitările, să știu că pot să fac față în orice situație, indiferent cât de neprielnice sunt condițiile. Cred foarte mult că puterea vine din interiorul meu, de aceea vreau să-mi dovedesc mie că am acea forță lăuntrică”, spune Giulia.

Cei patru concurenți formează, alături de Anda Adam, Paul Diaconescu, Alina Pușcău și Cezar Ouatu, echipa orășenilor.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here