Învăţământul GorjeanStirile ZileiTârgu-Jiu

Încă 3 medii de 10 la Gorj

Încă 3 medii de 10 la Bacalaureat sunt în Gorj, în urma soluționării contestațiilor depuse de candidați, totalul ajuns la 7.

Cei trei noi absolvenți cu 10 sunt: Mihnea Popeangă, de la Colegiul Național „Tudor Vladimirescu, Mihaela Andrei, de la Colegiul Național „Ecaterina Teodoroiu“ și Adriana Moța, de la Liceul Teoretic Novaci.

Mihnea Popeangă este cel de-al treilea elev de la CNTV care a obținut media maximă la Bacalaureat. La Informatică și Matematică a fost notat cu 10, iar la Limba și Literatura Română fusese notat cu 9.70, a depus contestație iar lucrarea a fost reevaluată cu 10. Tânărul va studia în Anglia, fiind admis la Facultatea de Informatică din cadrul Universității din Manchester. Mihnea este un cunoscut olimpic. În clasa a X-a s-a calificat la fazele naționale ale olimpiadelor de Informatică, Geografie și Științele Pământului. La Informatică a reușit să obțină medalia de argint, la Geografie și Științele Pământului a fost premiat cu o mențiune specială. În clasa a XI-a, Mihnea a participat la Olimpiada de Științele Pământului, unde a obținut tot o mențiune specială.

Din totalul celor 1773 de contestații, la proba scrisă de Limba și Literatura Română au fost depuse 592, la proba obligatorie a profilului 594, la proba obligatorie a profilului și a specializării 587. În urma soluționării contestațiilor, procentul de promovare a crescut în Gorj de la 49,75% la 51,39%.

Cel mai mare procent de promovabilitate este înregistrat la Colegiul Național „Tudor Vladimirescu”, 98,07%. La polul opus se află Liceul Tehnologic din Turburea, cu zero promovați.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here