LIFE

În ianuarie, pe HBO: New Pope, Britannia și Larry David, printre noutăți

Vedetele lunii ianuarie, pe HBO, sunt ”Larry David, inamicul public nr 1”, care vine cu sezonul 10, și ”The New Pope”, de data aceasta cu John Malkovich în rol principal, anunță paginadeseriale.ro.

LEGACIES/MOȘTENIRI – II – Din 7 ianuarie, în fiecare marți, de la ora 19:15 (disponibil deja pe HBO GO). Eroii din „The Vampire Diaries” și „The Originals” au lăsat o moștenire de lungă durată, care continuă în „Moșteniri”, povestea viitoarei generații de ființe supranaturale de la Școala Salvatore pentru cei Tineri și Înzestrați.

THE OUTSIDER/ OUTSIDER – Din 13 ianuarie, în fiecare luni de la ora 04:00 și 20:00 (disponibil și pe HBO GO). Bazat pe romanul omonim scris de Stephen King, serialul dramă explorează investigația uciderii violente a unui băiat de 11 ani și circumstanțele misterioase din jurul acestei crime oribile.

THE NEW POPE/ NOUL PAPĂ – Din 14 ianuarie, în fiecare marți, de la ora 20:00 (disponibil pe HBO GO din 10 ianuarie, două episoade în fiecare săptămână). Pius al XIII-lea este în comă. Și, după un interludiu, Voiello reușește să-l aleagă pe tronul papal pe Sir John Brannox, un aristocrat englez moderat și sofisticat. Noul papă pare perfect, dar ascunde fragilități și secrete.

RAY DONOVAN – VII – Din 14 ianuarie, în fiecare marți, de la ora 21:00 (disponibil deja pe HBO GO). Prins între primarul New York-ului, un polițist care caută adevărul și diferiți clienți, Ray încearcă să găsească echilibrul între a-i ajuta pe ceilalți și a se ajuta pe sine și vrea să fie bărbatul de care are nevoie familia lui.

BRITANNIA – II – Din 17 ianuarie, în fiecare vineri, de la ora 20:00(disponibil deja pe HBO GO). Un serial ce urmărește armata romană care trebuie să distrugă inima celtă a Britanniei, un ținut misterios condus de femei războinice și druizi puternici care susțin că pot să canalizeze puternicele forțe ale lumii de dincolo.

AVENUE 5 – Din 20 ianuarie, în fiecare luni, de la ora 21:00 (disponibil și pe HBO GO). Serialul este o comedie despre turismul spațial, care are loc în viitor, când sistemul solar e la îndemâna tuturor. Hugh Laurie e Ryan Clark, căpitanul navei de croazieră Avenue 5, și, cu el la conducere, nimic rău nu se poate întâmpla.

CURB YOUR ENTHUSIASM/ LARRY DAVID, INAMICUL PUBLIC NR. 1 – X, din 20 ianuarie, în fiecare luni, de la ora 21:30 (disponibil și pe HBO GO). Larry David îi face pe ceilalți și pe sine însuși să se simtă oribil în timp ce își caută fericirea. Fiecare episod aduce în prim plan celebrități care își joacă propriile roluri în această reprezentare nemiloasă a vieții lui Larry.

BABYLON BERLIN – II, din 24 ianuarie, în fiecare vineri, de la ora 20:50, câte două episoade(disponibil și pe HBO GO). Berlin, nebunii ani ’20: o metropolă pentru cei cu talent, ambiție și pasionați de o viață agitată. Dar sub suprafața strălucitoare, oamenii se luptă pentru o viață mai bună. E o perioadă a crimei organizate și a extremismului politic.

HBO GO

GET SHORTY/ UN MAFIOT LA HOLLYWOOD – III, tot sezonul din 7 ianuarie. Serialul prezintă povestea lui Miles Daly, un asasin din Nevada care încearcă să-și schimbe profesia și să devină producător de filme la Hollywood. Acolo, îl întâlnește pe Rick Moreweather care devine partenerul lui Miles.

THE PIER/DEBARCADERUL – II – Tot sezonul din 17 ianuarie. Serialul spune povestea arhitectei Alexandra care, deși distrusă de sinuciderea soțului ei Oscar, este și mai devastată atunci când află că acesta a dus o viață dublă cu o altă femeie, Veronica.

MIRACLE WORKERS:DARK AGES/ CREATORII DE MIRACOLE: EVUL MEDIU – Din 29 ianuarie. O poveste despre prietenie, familie și încercarea de a nu fi ucis, sezonul 2 se axează pe un grup de țărani care încearcă să rămână optimiști într-o lume în care inegalitatea veniturilor și asistența medicală proastă se găsesc la tot pasul.

Lista filmelor de pe HBO și HBO GO, în ianuarie: A STAR IS BORN (2018); ALADDIN (2019); AQUAMAN; X-MEN: DARK PHOENIX; DRAGGED ACROSS CONCRETE – DE CEALALTĂ PARTE A JUSTIȚIEI, KIN (2017) – ÎNRUDIȚI; TOLKIEN, PRIDE, PREJUDICE AND MISTLETOE – MÂNDRIE, PREJUDECATĂ ȘI VÂSC; WEDDING MARCH 4: SOMETHING OLD, SOMETHING NEW – MARȘUL NUPȚIAL 4: CEVA VECHI, CEVA NOU; ALADDIN (1992); AMERICAN HUSTLE – ȚEAPĂ ÎN STIL AMERICAN; DEUCE BIGALOW: MALE GIGOLO – UN GIGOLO DE DOI BANI; FINDING NEMO – ÎN CĂUTAREA LUI NEMO; IDENTITY – IDENTITATE; THE FINEST HOURS – FURTUNĂ EXTREMĂ; YOU AGAIN – IAR TU?!; CAISĂ; MYSTIFY: MICHAEL HUTCHENCE – VIAȚA LUI MICHAEL HUTCHENCE; THEY SHALL NOT GROW OLD – EI NU VOR ÎMBĂTRÂNI; FINDING THE WAY HOME – DRUMUL SPRE CASĂ; MOONLIGHT SONATA – MOONLIGHT SONATA; U2: EXPERIENCE – LIVE ÎN BERLIN.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here