LIFE

În familie. Gabriela Firea, invitată „surpriză” la prima emisiune a televiziunii Primăriei Voluntari

S-a lansat postul Primăriei Voluntari, unde primar este Florentin Pandele. Cu cine și-a deschis stația emisia? Cu un invitat „surpriză”, așa cum a fost prezentat. Este vorba despre Gabriela Firea, primarul Bucureștiului și soția lui Pandele. Firea a avut parte de o primire „călduroasă” din partea moderatorului, relatează paginademedia.ro.

Moderator a fost Adrian Bucur, care a lucrat în ultima perioadă la România TV. Emisiunea a fost anunțată de Edward Pastia, fostul director de la Realitatea TV.

Prezentarea făcută Gabrielei Firea de moderator:

Adrian Bucur: Începem cu invitatul-surpriză din această seară, primarul general actual al Capitalei, doamna Gabriela Firea. Bună seara și bine ați venit în casă nouă!

Alte cuvinte afirmații ale moderatorului:

  • Eu vă știu de mult din presă și eu vă știu că aplicați sloganul ăsta al fair-play-ului și în viața reală, între colegii de breaslă. Acum, în politică este mai greu… Dar haideți să vedem de unde ar veni atacurile astea și ce interese ar avea. Nu vreau să vă necăjiți!
  • Nu vreau să vă necăjiți, dar e evident, de vreun an jumate, că Guvernul ăsta nu vă iubește ca primar general. Nu doar ministrul Culturii, însuși premierul Orban, ministrul Sănătății… Numai bețe-n roate v-au pus cu testările!
  • Doamna Firea, știți ce-mi amintesc eu? Când toată lumea stătea în martie, speriată în casă, lipiți cu ochii de televizor… Nu erați șoricel ascuns sub canapeaua din sufragerie, că vă vedeam în fiecare zi, mergeați la muncă! Nu vreau să fiu părtinitor, dar e de natura evidenței! (…) Iată cum vă sabotează iarăși Guvernul Orban(…).

Televiziunea Metropola TV va emite HD, iar principalii acționari sunt Consiliul Local Voluntari și echipa de fotbal FC Voluntari. Va avea conținut generalist, iar investiția este estimată la 1 milion de lei.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here