Stirile ZileiTârgu-Jiu

În ce hal arată magazia de ALIMENTE a Spitalului! A treia zi de PROTESTE

Jurnaliști și liderul sindical Aldescu, din nou, în stradă. Pentru cea de-a treia zi consecutiv, aceleași persoane s-au adunat în fața Prefecturii Gorj, în scandalul referitor la magazia improprie, în care ar fi fost depozitați reactivii pentru analize medicale, a Spitalului Județean de Urgență din Târgu-Jiu.

Asta deși ITM a închis-o, iar președintele Consiliului Județean Gorj, Cosmin Popescu, a anunțat că va lua măsuri cu cei vinovați. Jurnalistul Claudiu Matei consideră, însă, tardivă reacția șefului județului, la o săptămână de la apariția dezvăluirilor în presa locală. 

Matei a anunțat că protestele în Piața Prefecturii din Târgu-Jiu vor continua până când instituțiile abilitate vor face publice rapoartele, în urma verificărilor făcute la spital. Jurnalistul consideră nedrept că de suferit a avut magazionerul, adică cel care a făcut public modul deficitar în care erau depozitați reactivii și alte teste și echipamente medicale.

Cristi Aldescu, președintele Federației Naționale AMBU-SAN, a anunțat, joi, că are dovezi privind prezența reactivilor în magazia insalubră. Miercuri, managerul SJU Târgu-Jiu, Gigel Capotă, a afirmat că reactivii au fost ținut într-o boxă specială, lângă Laboratorul de Analize Medicale.

Cristi Aldescu le-a prezentat jurnaliștilor fotografii și cu magazia de alimente a Spitalului Județean din Târgu-Jiu, realizate marți, 22 octombrie, din care se vede că legumele sunt depozitate pe jos, încăperea având pereții plini de mucegai și cu tencuiala căzută.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here