LIFE

Impresarul vedetelor a murit după o luptă cruntă cu COVID-19

Lucian Ionescu, celebru în showbizul românesc și cunoscut drept „impresarul vedetelor”, a murit după ce s-a infectat cu coronavirus. Acesta era internat în stare gravă la spital. Fiul său a fost cel care a făcut tragicul anunț.

Din păcate, medicii anunțau în urmă cu câteva zile că șansele sale de supraviețuire nu erau foarte mari. Ca un făcut, doar la câteva zile după prognosticul doctorilor, Lucian Ionescu a murit, la 63 de ani. Acesta se afla internat în stare gravă la Spitalul Clinic ‘Dr. I. Cantacuzino’, din București, după ce fusese infectat cu COVID-19. Fiul său a fost cel care a dat vestea, în mediul online, chiar de pe contul oficial ce i-a aparținut tatălui său.

„Bună ziua și sărbători fericite. Acesta nu este Lucian ci este fiul său. Aș vrea să vă spun că tatăl meu, Lucian, a murit. Era un om foarte sfânt și cu siguranță a ajuns la Dumnezeu Cel Mare și Sfânt. Aș vrea să va rog să va rugați pentru sufletul său dacă se poate. Din nou sărbători fericite și o zi bună”, a fost mesajul acestuia.

Impresarul se afla în categoria celor vulnerabili la COVID-19 din cauza diabetului și a greutății sale în exces. Acesta era internat la Cantacuzino, intubat. Şi soţia acestuia, Janine, e internată la Spitalul “Victor Babeş”. Lucian Ionescu a fost impresarul mai multor vedete din România, printre care Elena Cârstea, Andreea Bălan, Andra sau trupele Candy şi Krypton.

Comment here