LIFE

Imagine Dragons ia o pauză. Solistul Dan Reynolds a părăsit grupul

Una dintre cele mai apreciate trupe de pe glob, Imagine Dragons se pregăteşte de o pauză pe termen nedeterminat. Solistul Dan Reynolds a părăsit grupul pentru o pauză binemeritată, invocând un deceniu de turnee obositoare.

Dan Reynolds, solistul şi liderul Imagine Dragons a declarat că a decis să ia o pauză de la activitatea în cadrul trupei. Doreşte să se axeze mai mult pe viaţa de familie şi rolul de tată. În plus, artistul suferă de spondilită anchilozantă, pe care trebuie să o trateze. Reynolds a declarat, pentru CNN, că se află în turnee cu trupa de aproape un deceniu şi că relaţiile dintre cei 4 membri sunt excelente, dar e nevoie de o pauză. În această iarnă, Dan se află în Las Vegas, alături de soţia sa şi cei 4 copii: Arrow, Gia, Coco şi Valentine, nou născut.

”Încercăm să luăm o pauză acum şi să ne reconectăm cu familia şi prietenii. Vreau să spun că am fost în turneu timp de aproape un deceniu, fără pauză. Aşa că, noi toţi ne doream să redescoperim ce înseamnă să exişti, să fii, ştiţi voi, tată sau prieten sau fiu. În special pentru că am un copil nou născut, iar chitaristul nostru are şi el un copil şi încercăm să fim taţi. Apoi, ştiţi voi, când ne apucă “mâncărimea”, sunt sigur că vom reveni la concerte şi asta curând” a declarat artistul.

Dan Reynolds a subliniat şi că, atunci când dorm cei mici, el compune muzică. Reynolds şi-a dorit să fie mai aproape de familie, după ce a trecut printr-o separare de 6 luni cu soţia sa, dar cei doi s-au împăcat. A trecut un an şi jumătate de atunci iar, acum, sunt fericiţi. Muzicianul trebuie să îşi trateze şi problemele de sănătate, precum spondilita anchilozantă, o boală cronică, care afectează coloana şi spatele, provocând inflamaţii şi rigiditate.

Imagine Dragons este una dintre cele mai de succes trupe pop rock de pe glob, activă din 2008. A fost cea mai ascultată trupa pe Spotify în 2018, iar piesele “Believer” şi “Thunder” au sărit de 1 miliard de stream-uri. Artiştii au cântat la ceremonia de deschidere UEFA Champions League 2019, dar şi la Super Bowl.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here