LIFE

Ilie Năstase îi face soţiei clinică de sute de mii de euro

Dacă nunta a rămas în stand-by, iată că soţia lui Ilie Năstase îşi ocupă timpul cu ceva mai profitabil, şi anume o afacere în domeniul medical. Încurajată de o prietenă medic generalist cu care s-a şi asociat, Ioana Simion, cea de-a cincea soţie a fostului mare sportiv, va deschide o clinică în Capitală, cu dotări la nivel înalt. A închiriat deja un spaţiu şi urmează să aducă aparatura necesară şi personal calificat.

Toată vara şi-a petrecut-o prin Turcia, însă Ioana Simion (43 de ani) nu a fost acolo doar pentru distracţie. Soţia lui Ilie Năstase (73 de ani) a îmbinat utilul cu plăcutul, astfel că s-a bucurat de vacanţă şi a reuşit să pună la cale un proiect frumos în domeniul medical. Ioana Simion deschide o clinică în Bucureşti, în colaborare cu prietena ei care lucrează ca medic generalist în Istanbul. Astfel, după mai multe vizite şi discuţii, iată că au reuşit să aibă primele rezultate. Au închiriat o vilă în Dorobanţi şi urmează să aducă aparatura, personalul medical.

”În noiembrie eu şi prietena mea am început să discutăm mai în serios despre acest proiect. Ea este medic generalist la American Hospital, o renumită clinică din Turcia, dar are şi putere decizională acolo, aşa că am hotărât să deschidem în Bucureşti o clinică unde oamenii vor găsi de la oncologie, până la estetică şi vom avea medici atât din Turcia, cât şi din România. La începutul lunii decembrie am închiriat deja o vilă în zona Dorobanţi, vom aduce aparatura din America, însă va mai dura puţin până vom deschide pentru că ne ocupăm de acte”, a declarat pentru Click! soţia lui Ilie Năstase.

Investiţia se va ridica la câteva sute de mii de euro bune iar în viitor, dacă lucrurile se desfăşoară aşa cum îşi doresc, Ioana şi amica ei intenţionează să cumpere un teren pe care să construiască un spital mare.

”Sănătatea este foarte importantă şi îmi doresc să avem parte de condiţii foarte bune. Dacă totul va decurge aşa cum trebuie, ne gândim să ridicăm un spital la standarde occidentale. Deocamdată facem paşi mărunţi” a mai spus Ioana, care se afla în Turcia, pentru a discuta cu prietena ei despre acest proiect din domeniul sănătăţii.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here