LIFE

Ilie Năstase i-a luat soției un Bentley de 240.000 de euro

Ilie Năstase i-a dăruit soției, de ziua ei, o mașină în valoare de 240.000 de euro, ultimul model de la prestigioasa firmă Bentley. Frumoasa brunetă, care împlinește pe 15 septembrie 45 de ani, a fost măgulita de gestul tenismanului.

Are o slăbiciune pentru mașini, iar soțul ei s-a conformat doleanțelor. Ioana Năstase împlineste, pe 15 septembrie, vârsta de 45 de ani, iar Nasty i-a dăruit deja cadoul la care orice femeie vizează: o mașină superbă, din gama de lux a brandului Bentley. Noul model Continental GT Sport, în două uși, valorează 240.000 de euro! Doamna Năstase a fost copleșită când a pus mâna pe volanul fin și a apăsat pedala.

“De data aceasta, mașina e de la Ilie. Am primit cadou de la soțul meu o mașină pe care mi-o doream foarte mult. Acum două săptămâni, cineva a parcat în fața blocului un Bentley modelul acesta și am zis: «wow, ce mașină frumoasă». Am fost imediat în reprezentanță și am luat-o pe loc. Mai am cinci mașini, diferite mărci, dar nu se compară cu aceasta. Este de vis!”, a povestit pentru Click! Ioana Năstase.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here