Stirile ZileiTârgu-Jiu

Îl vrea pe Vîlceanu MINISTRU? Ce spune Romanescu

Romanescu și Vîlceanu au stat unul lângă altul, vineri noapte, la debutul campaniei electorale pentru alegerile prezidențiale, îngropând, cel puțin pentru moment, neînțelegerile din trecut. Luni, Romanescu a declarat că și l-ar dori pe Vîlceanu membru în viitorul guvern.  

Edilul liberal al Târgu-Jiului a atras atenția că presiunea va fi uriașă asupra PNL, în perioada următoare, iar dacă partidul nu va știi să gestioneze guvernarea și va proceda ca-n mandatul lui Dacian Cioloș, va ajuta la redresarea PSD. Marcel Romanescu vrea oameni profesioniști și interi pe posturile de miniștri.

Întrebat dacă Dan Vîlceanu este omul integru pe care l-ar vedea propus pentru postul de ministru, Marcel Romanescu  a răspuns că orice om din Gorj, care ajunge să fie nominalizat pentru o astfel de poziție, ar trebui susținut de toată lumea, inclusiv de autoritățile locale și județene.

”Mi-aș dori să punem secretari de stat sau miniștri din Gorj. Sunt persoane care pot fi promovate, nu neapărat membri PNL” a comentat Romanescu exprimându-și speranța că Gorjul va prinde măcar un post de secretar de stat la Energie.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here