Minerit și EnergieStirile ZileiTârgu-Jiu

Îl vor pe Tivig la discuțiile cu Baciu. ”Se pare că sindicatele umblă iar cu fofârlica”

Câțiva dintre protestatarii pentru Legea nr.197 le-au cerut, joi, senatorului Ion Iordache și prefectului de Gorj, Iulian Popescu, să-l accepte pe Vasile Tivig la discuțiile cu Daniel Baciu, președintele Casei Naționale de Pensii, așteptat în Gorj după minivacanța de Rusalii.

Liderul sindical Lulu Păuna spune că protestatarii n-au încredere că legea va fi aplicată în favoarea minerilor și energeticienilor , a celor care au lucrat în producție.

”S-au iscat suspiciuni că se va schimba calculul pensiei pe Legea 197. Partidele încearcă să și-i salveze pe cei ținuți la căldură” declară Păuna.  

Lulu Păuna spune că s-a solicitat prezența lui Vasile Tivig la discuțiile cu Daniel Baciu, pentru că știe foarte bine ce înseamnă Legea nr.197 și poate face față discuțiilor.

Zilele trecute, Vasile Tivig spunea că nu mai vede rostul vizitei șefului Casei Naționale de Pensii în Gorj, atâta timp  cât există o lege, care trebuie aplicată. Acum, sindicalistul spune că, dacă va fi invitat, va participa la discuții.

”Se pare că sindicatele umblă iar cu fofârlica. Încearcă un troc pentru a  introduce cât mai mulți în lege” declară liderul sindical.

Comments (1)

  1. Tivig a demonstrat ca stie carte. Desi e inginer la baza, da clasa la multi juristi din companie. Desi stie carte si este serios sefii CEO l au tinut de multi ani muncitor pe banda la intretinere desi este un inginer de 10 la propriu si la figurat.

Comment here