SportiveStirile ZileiTârgu-Jiu

Îl așteaptă pe ministrul Matei. ”Îi arăt MESAJELE trimise de Prunariu. Dacă vi le-aș arăta…”

”Aștept ministrul cu brațele deschise! Pot să-i ofer o apă și-o cafea!” a reacționat Marcel Romanescu după ce Mihai Prunariu a anunțat că, în această săptămână, ar putea sosi la Târgu-Jiu, ministrul Tineretului și Sportului, Bogdan Matei, pentru a rezolva litigiul dintre Clubul Sportiv Pandurii și Primăria Târgu-Jiu.

Romanescu i-a criticat, luni, pe ceilalți miniștri PSD care au sosit în oraș, în campania electorală pentru alegerile europarlamentare. În special pe Răzvan Cuc, șeful de la Transporturi, care a venit, a inspectat centura ocolitoare și n-a făcut nimic în privința continuării lucrărilor.

Dacă va veni Bogdan Matei, primarul Târgu-Jiului anunță că-i va pune la dispoziție toate documentele privind litigiul cu CS Pandurii, club care așteaptă ca primăria să-l sprijine prin acordarea unor facilități la impozite și la plata facturilor la apă.

Marcel Romanescu a mai spus că are de gând să-i arate ministrului Tineretului mesajele pe care i le-a trimis Mihai Prunariu, afirmând că este vorba de ”amenințări și injurii”.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here