LIFE

IKEA trece la producția de măști pentru a ajuta la combaterea coronavirusului

Gigantul IKEA produce măști și alte echipamente de protecție pentru spitale, alăturându-se unei liste din ce în ce mai mari de companii care își diversifică activitățile pentru a ajuta la eliminarea deficiențelor din lupta împotriva coronavirusului, anunță Reuters.

După ce a început cu măști pentru personalul din China, în fazele incipiente ale pandemiei, grupul suedez colaborează cu mai mulți furnizori pentru a crește producția de măști, precum și de dezinfectanți, viziere și șorțuri de unică folosință. Primele loturi pentru spitalele europene sunt pe drum, a declarat, pentru Reuters, Henrik Elm, manager la Inter IKEA Group, responsabil pentru aprovizionare.

„Modelul de vânzări se schimbă. O zonă în care vindem destul de bine, în comparație cu altele, este mobilierul de birou. Oamenii lucrează de acasă și au nevoie de acesta”, a spus Elm, într-un interviu.

Multe alte companii lucrează, de asemenea, pentru a ajuta la soluționarea lipsurilor de consumabile medicale, printre care compania de aspiratoare Dyson care produce ventilatoare, grupul de modă Armani, care produce salopete medicale și producătorul de băuturi spirtoase Ricard, care donează alcool pentru dezinfectanți.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here