Minerit și EnergieStirile Zilei

Îi răspunde lui Roșca. ”Problema e în curs de rezolvare. Nu e nevoie să amenințe nimeni!”

“Problema e în curs de rezolvare. Nu e nevoie să amenințe nimeni!” spune deputatul Dan Vîlceanu, referindu-se la blocajul din carierele miniere. 

Președintele PNL Gorj reacționează după ce Nelu Roșca, liderul Sindicatului Liber de la Cariera Roșiuța, a amenințat că dacă autoritățile nu vor face ceva  pentru rezolvarea problemelor legate de fronturile de lucru, miercuri,  vor fi  pornite excavatoarele cu orice risc.

Vîlceanu spune, însă, că în prezent se fac demersuri pentru deblocarea fronturilor de lucru la Carierele Roșiuța și Jilț.  

Dan Vîlceanu a fost surprins să vadă că Nelu Roșca s-a revoltat tocmai acum, deși  la Cariera Roșiuța blocajul generat lipsa fronturile de lucru durează de ani de zile.

Liderul PNL Gorj  speră ca în în cel mai scurt timp guvernul să dea o hotărâre privind deblocarea fronturilor de lucru la Carierele Roșiuța și Jilț. Dan Vîlceanu spune că, de când a venit la guvernare, PNL a avut de rezolvat la Complexul Energetic Oltenia tot felul de probleme care au venit „în cascadă, ca un domino”.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here