Stirile ZileiTârgu-Jiu

Îi răspunde lui Cotojman. Cosmin Popescu: Dacă are arierate în luna mai, a dat drumul la contracte fără acoperire bugetară

”Dacă are arierate în luna mai, înseamnă că a dat drumul la contracte fără acoperire bugetară!”. Președintele PSD al Consiliului Județean Gorj răspunde la acuzațiile formulate de primarul liberal al comunei Roșia de Amaradia.

Liviu Cotojman a afirmat că, de vinerea trecută, are conturile primăriei blocate din cauza lui Cosmin Popescu  iar salariile angajaților nu vor putea fi plătite la timp, luna aceasta. Asta pentru că, inițial i s-a comunicat că va primi de la județ 500.000 de lei, bani în jurul cărora să-și construiască bugetul pe acest an, dar ulterior, la repartizare, n-a mai primit niciun leu.  

Președintele Consiliului Județean îi recomandă, însă, lui Cotojman să se uite mai atent cum și-a realizat bugetul și-i amintește de finanțările obținute pe vremea guvernării PSD.   

Cotojman a amenințat că va depune plângere penală împotriva lui Cosmin Popescu. Șeful de la județ chiar îl invită să facă acest lucru, convins fiind că a respectat întrutotul legea.

Comment here