Din JudetStirile Zilei

Îi e MILĂ de Moșoiu! Popescu: Se ducea și la Partidul Vulturului!

”Este un risc și pentru Pro România să ia un asemenea specimen” a comentat, vineri, primarul din Drăguțești, întrebat fiind de jurnaliști despre candidatura principalului său adversar, Vasile Moșoiu, din partea partidului lui Ponta.

În primă fază, Ion Dumitru Popescu n-a vrut să facă prea multe comentarii. Ulterior, a sugerat că Moșoiu ar avea, în continuare, probleme cu legea. Moșoiu a pierdut și mandatele obținute în 2012 și 2016, în urma unei condamnări.

Popescu îl numește pe Moșoiu ”un om condamnat, disperat după funcție”. Edilul din Drăguțești nu crede că Pro România a procedat prea bine, racolându-l pe fostul edil.

Edilul de Drăguțești a lăsat impresia c-ar fi început, deja, campania electorală pentru primărie, prin localitate. În sensul că, Vasile Moșoiu ar fi început să bată pe la porțile oamenilor. Întrebat dacă, în 2020, va candida din partea PSD, Popescu n-a dat un răspuns clar, precizând ca va lua decizia anul viitor.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comments (1)

  1. Tiganusule poti candida si din partea Partidei romilor nu din partea PSD si vei obtine 20 % voturi pe langa Mosoiu esti la degetul mic,un zero barat !

Comment here