SportiveStirile ZileiTârgu-Jiu

Îi cere lui Golea să scoată CL Târgu-Jiu din acționariatul Pandurii. Romanescu: Facem academie de fotbal

Marcel Romanescu îi cere lui Marin Golea să scoată Consiliul Local Târgu-Jiu din acționariatul Clubului Pandurii Lignitul.

Consilierii municipali au votat retragerea încă din luna decembrie a anului trecut, dar administratorul special nu a înaintat documentele instanței de judecată. Primarul Romanescu spune că vrea să înființeze o academie de fotbal de copii și juniori la Târgu-Jiu, care să fie pepinieră pentru marile cluburi din țară, dar pentru asta autoritatea locală nu poate fi și membru asociat la Pandurii Lignitul.

Primarul Târgu-Jiului nu înțelege de ce administratorul special al Clubului Pandurii trage de timp în privința excluderii Consiliului Local dintre membrii asociați.  

În ceea ce privește academia de fotbal pe care vrea s-o înființeze, Marcel Romanescu anunță că va fi organizat concurs pentru un expert sportiv iar, apoi, vor fi selectați antrenorii.  

Comments (1)

  1. Si ii plătim din banii noștri pe viitorii aleși antrenori și expert sportiv, ca și pe actualul taie frunze… expert în problemele orasului Raaaamona Nodea, parca… Si care vor fi criteriile de selecție pentru aceștia, pardon tot ca la experta. PNL face lucruri “minunate” peste tot credeați ca fac altceva decât ceilalți, mai rau.

Comment here