Stirile ZileiTârgu-Jiu

Îi așteaptă la PSD! Mesajul lui Mihai Weber către cei 14 primari PNL

Mihai Weber îi invită la PSD pe primarii liberali care au pierdut alegerile, duminică. ”Ușa noastră este larg deschisă pentru cei care vor să se implice” spune şeful social-democraţilor gorjeni. În replică, vicepreședintele liberal Gheorghe Grivei spune că Dăncilă a câștigat în 14 localități liberale pentru că s-au implicat directorii de cariere miniere iar populația ar fi fost ”intoxicată” că PNL nu vrea să promulge legea privind reducerea vârstei de pensionare în minerit.

Klaus Iohannis a câștigat alegerile în numai 6 localități conduse de primari PNL:  Târgu-Jiu, Novaci, Roșia de Amaradia, Cîlnic, Turcinești, Arcani. La la Bîlteni a fost la egalitate cu PSD. Viorica Dănciă s-a impus, în schimb, la Motru, Bălești, Bolboși, Alimpești, Prigoria, Fărcășești, Padeș, Stănești, Dănești, Crasna, Ciuperceni, Berlești, Vladimir și Albeni.

Mihai Weber, președintele PSD  Gorj, spune este ușor de explicat succesul Vioricăi Dăncilă.

Weber anunță că ușa PSD este larg deschisă pentru primarii ”urecheați”, de la PNL.

Gheorghe Grivei, vicepreședinte PNL Gorj, îi transmite lui Mihai Weber că nu are decât să aștepte mult și bine după primarii PNL. Liderul liberal afirmă că scorul de 30% obținut, duminică, în județ este cel mai bun al partidului, de la Revoluție încoace.  

Grivei consideră că o propagandă falsă a contribuit la eșecul lui Iohannis în multe din localitățile PNL, și anume informația că șeful statului nu va promulga Legea privind reducerea vârstei de pensionare în Complexul Energetic Oltenia.  

La Bălești, Viorica Dăncilă a avut 140 de voturi în plus față de Klaus Iohannis. Primarul Mădălin Ungureanu crede că, în turul doi, poate schimba situația.

La Stănești, primarul Ștefan Blideanu se aștepta să ia bătaie de la PSD.

La Dănești, primarul Emilian Rusu a făcut campanie din casă în casă pentru Iohannis. Pe vârstnici, însă, nu i-a putut convinge după ce guvernarea Dăncilă le-a mărit  pensiile.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here