Stirile ZileiTârgu-Jiu

Idei diferite, în PSD Gorj, în privința listelor parlamentare. Ce spun Popescu și Cârciumaru

Idei diferite, în PSD Gorj, în privința modului în care vor fi întocmite listele pentru alegerile parlamentare, care ar putea avea loc înainte de termen, în luna iunie.

Cosmin Popescu spune că primarii vor decide candidații, Florin Cârciumaru crede, însă, că trebuie luate în calcul recomandările de la Parlament.    

”Degeaba vorbim noi de o candidatură sau alta, iar primarul să spună: nu ai susținerea noastră! Acordul echipei duce la câștig, am testat asta în alegerile din 2019” a spus Popescu, președinte executiv al PSD Gorj, la Radio Infinit.

Florin Cârciumaru atrage atenția, însă, că se poate repeta situația din 2016, când într-un fel au arătat listele votate de primari, la Gorj, și altfel s-au întors de la București. Senatorul, care își mai dorește un mandat parlamentar, spune că trebuie ținut cont de recomandarea ce va veni de la centru.  

Cârciumaru consideră că are o activitate foarte apreciată, la București, în calitatea sa de șef al Comisiei de Administrație Publică din cadrul Senatului, dovadă că n-a fost schimbat din această poziție, de la începutul mandatului.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here