Plasare Produse

Idei de cadouri pentru angajați de oferit cu ocazia Crăciunului

Idei de cadouri pentru angajați de oferit cu ocazia Crăciunului

Cadourile pentru angajații oricărei afaceri, companii, corporații sau instituții ajută la întărirea legăturilor de muncă și oferă o mai bună comunicare între angajat și angajator. Din acest motiv, vă vom oferi câteva idei de cadouri pentru angajați, cadouri originale și creative, pentru a-i motiva și a-i face să se simtă confortabil la locul de muncă.

Când vorbim despre cadouri pentru angajați, primul lucru care vă vine în minte sunt clasicele coșuri de Crăciun sau cadouri de Crăciun pentru angajați. Cu toate acestea, această acțiune poate fi desfășurată în orice zi a anului, fie pentru a sărbători aniversarea companiei dumneavoastră, fie pentru un alt eveniment.

Printre avantajele oferite de cadouri angajaților se numără și acela de a arăta aprecierea noastră pentru muncă lor, deoarece fără ei compania nu și-ar atinge scopurile și obiectivele stabilite. Un alt avantaj este că îi încurajezi să fie mai veseli și implicați în îmbunătățirea mediului de lucru. De asemenea, va veți putea apropia de ei și vor avea încredere în voi atunci când au o problemă. Iată câteva idei de cadouri originale!

Coșuri cadou cu bunătăți

Da, veți spune că aceste coșuri sunt prea clasice și că nu e nimic inedit în ele. Ei bine, nu-i așa. Coșurile cadou sunt acele cadouri corporate care se pretează cel mai bine evenimentelor companiei. Și, așa cum spuneam, compania dumneavoastră poate să sărbătorească o mulțime de evenimente. Îți recomandăm coșurile cu bunătăți de la Gift Idea, în care se vor regăsi o mulțime de preparate din bucătăria noastră, tradițională, dar și delicii internaționale. Aici vei găsi cadouri de Mos Nicolae, de Crăciun și pentru orice altă sărbătoare importantă. 

Accent pe tehnologie

Tehnologia este o realitate care ne înconjoară în viața de zi cu zi. Din acest motiv, vă prezentăm aceste cadouri fantastice pentru angajați, cu modele personalizabile și prețuri accesibile.

Power Bank-uri- Cine nu a avut probleme cu bateria mobilului? Power Bank-urile sunt cele mai bune cadouri pentru angajații, care trebuie să fie atenți la orice apel de la birou sau de la un client cu o comandă urgentă, așa că au nevoie de un încărcător portabil pentru a-și păstra mobilul mereu încărcat. Power Bank-urile vin în diferite forme, de la forme dreptunghiulare clasice la forme speciale, care pot servi drept cadouri originale perfecte pentru angajații care caută idei inovatoare și creative.

USB-uri personalizabile -Fie că este vorba de a susține o discuție sau, pur și simplu, pentru a stoca date importante în buzunar, USB-urile pot fi cadourile perfecte pentru angajații care au nevoie de o copie de rezervă a celor mai importante documente ale lor.

În prezent, există diferite modele USB personalizabile, de la USB-uri sub formă de carduri la USB-uri cu micro USB și indicator tactil. Ideile de cadouri pentru angajați sunt multiple și pot fi adaptate nevoilor dumneavoastră.

Termometre- Sunt multe persoane care trebuie să cunoască temperatura ambientală pentru a purta hainele potrivite atunci când pleacă de acasă. Termometrele sunt cele mai bune cadouri pe care le puteți oferi personalului dumneavoastră. Puteți folosi diferite modele de termometre de birou, fiind deosebit de apreciate cele din sticlă sau ceramică. Acestea sunt ideale pentru cei care nu au mult spațiu la locul de muncă și au nevoie să observe temperatura într-un mod practic.

Lanternă breloc- la finalul ideilor de cadouri tehnologice originale pentru angajați, vă recomandăm brelocurile cu lanternă inclusă. Aceste cadouri pentru angajați îmbină clasicul cu tehnologicul, fiind un obiect capabil să le țină cheile și să servească drept lanternă în caz de pene de curent sau alte situații de urgență.

Sunt disponibile lanterne alimentate cu baterie și, de asemenea, există lanterne cu baterie reîncărcabilă sau cu panou solar. Acesta din urmă este ecologică, deoarece este suficient doar să o expui la soare pentru a reîncărca bateria pentru a-i optimiza performanța la maximum.

Cadouri clasice personalizate

Nu toate cadourile sunt legate de tehnologie. De asemenea, puteți cumpăra cadouri pentru angajați care, deși sunt obiecte clasice de birou, nu înseamnă că nu pot fi originale și personalizabile.

Agende personalizate- Acestea sunt cadouri clasice pentru angajați, create cu o funcție de utilitate, cum ar fi notarea manuală a mementourilor de la serviciu sau chiar din viața personală. Agendele personalizate sunt potrivite pentru a purta logo-ul companiei sau orice alt design pe care doriți să îl aveți pe coperți. Puteți chiar să adăugați o frază motivantă pentru a îmbunătăți performanța angajatului și a face din el un personaj esențial pentru companie.

Set de scris -Deși pixurile sunt adesea un clasic al cadourilor pentru angajați, ar fi mai bine apreciate dacă ar fi însoțite de un set complet de scris. Un set de scris constă dintr-o cutie, un creion, o gumă de șters, o ascuțitoare, un stilou și o riglă.

Alte cadouri originale utile

Următoarele cadouri pentru angajați sunt concepute pentru a le ușura viața, atât la locul de muncă, cât și personal.

Un set bazic pentru birou- Imaginați-vă o combinație de stilou, post-it, semn de carte, agenda și riglă într-un singur pachet. Acestea sunt cadouri perfecte pentru angajații care lucrează în spatele unui birou și au nevoie să folosească anumite ustensile pentru a duce lucrurile la bun sfârșit.

Pelerină de ploaie pentru zilele ploioase- Și ce zici de niște pelerine pentru zilele ploioase? Sunt confortabile și practice, precum și impermeabile. Protejați-vă personalul cu aceste cadouri originale pentru angajați și motivați-i să continue să producă chiar și în zilele ploioase.

Desigur, lista este mult mai mare, însă acestea sunt câteva idei de unde să începeți. Va sugerăm să luați în considerare coșurile cadou pentru început. Va garantăm că vor fi foarte apreciate.

Comment here