Minerit și EnergieStirile Zilei

I-au trimis SCRISOAREA A TREIA lui Dăncilă. Weber nu crede că se va ajunge la PROTESTE

Mihai Weber nu crede că se va ajunge la proteste în minerit și energie, acum, în pragul prezidențialelor, așa cum amenință liderii sindicali. Președintele PSD Gorj este convins că se poate depăși orice prin dialog.

Totuși, luni, liderii Federațiilor Naționale Mine Energie și Univers, din cadrul Complexului Energetic Oltenia, i-au trimis scrisoare premierului Viorica Dăncilă cerând precizări privind schema de sprijin pentru certificatele de CO2 și viitorul companiei.

Adrian Marciuc avertizează, din nou, că sindicatele nu mai au răbdare și că vor răspunsuri. În caz contrar, se va trece la proteste.

În scrisoarea către Dăncilă este acuzat și ”asaltul politic” asupra CE Oltenia, aluzie la tentativele de schimbare a Directoratului, din ultima vreme.

Adrian Marciuc

Liderul PSD Gorj, Mihai Weber, nu crede că se va ajunge la proteste tocmai acum, în prag de alegeri prezidențiale. Crede că nemulțumirile liderilor sindicali pot fi rezolvate prin dialog.

Ion Iordache, președintele ALDE Gorj, precizează că niciunul dintre numele vehiculate, în ultimele zile, de înlocuitor al managerului Sorin Boza- Daniel Burlan sau Marian Motocu- nu are legătură cu partidul său.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here