LIFE

Hotelul de Gheaţă de la Bâlea, în topul celor mai frumoase ”escapade cu zăpadă” din lume

Hotelul de Gheaţă de la Bâlea Lac este pe locul 8 într-un top al celor mai frumoase 25 de ”escapade cu zăpadă” din lume, anunță agenția de presă Rador.

Clasamentul a fost publicat de ziarul britanic „The Times”. Din top mai fac parte destinații din țări ca Italia, Suedia, Austria, Franţa şi chiar Statele Unite ale Americii.

Între timp, la Hotelul de Gheaţă de la Bâlea Lac se lucrează la intensitate maximă. Primele igluuri sunt aproape finalizate, iar dacă totul decurge conform planului, în câteva zile se va începe ”mobilarea” camerelor cu paturile şi noptierele de gheaţă, iar apoi vor fi făcute şi decoraţiunile interioare. Administratorii hotelului așteaptă primii turiști din acest sezon în Ajunul Crăciunului.

În acest sezon, decoraţiunile interioare vor fi realizate de celebrul sculptorul sloven Rismondo Miro, ce va avea alături câţiva colaboratori din România. Tema aleasă pentru hotelul din acest an este Europa, fiecare cameră urmând a fi botezată după o mare capitală a bătrânului continent. De asemenea, decoraţiunile interioare vor fi inspirate de diverse simboluri ale capitalelor europene. Una dintre atracţiile principale ale viitorului Hotel de Gheaţă va fi barul ce va fi amenajat în interior.

Comment here