Stirile ZileiTârgu-Jiu

Hotărârea CL Târgu-Jiu, ANULATĂ

Judecătorii au anulat DEFINITIV hotărârea prin care Marian Rotaru a fost demis din fruntea Direcției Publice de Patrimoniu.

Consiliul Local Târgu-Jiu a dat, în noiembrie 2018, o hotărâre prin care fostul director a fost schimbat din funcție. Decizia a fost luată de consilieri în urma scandalului „Pedichiura”, declanșat de o fotografie în care Rotaru apărea alături de o subordonată ce părea să îi aranjeze unghiile de la picioare.

Decizia Consiliului Local Târgu-Jiu a fost contestată în instanță de către Instituția Prefectului, iar ulterior Tribunalul Gorj a dispus anularea hotărârii luate de consilierii locali. Sentința a fost menținută și de Curtea de Apel Craiova, care, săptămâna trecută, a dat o decizie definitivă în acest sens. Marian Rotaru mai are în prezent un proces pe rolul instanțelor cu primarul Marcel Romanescu, el contestând decizia de demitere a sa din funcție.

În ultimele două zile alte două șefe din Primăria Târgu-Jiu, Ermina Pasăre și Narcisa Cristea, au obținut câștig de cauză în instanță după ce au activitatea lor a fost evaluată ca „nesatisfăcătoare” de primarul Romanescu.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here