LIFE

Horia Vîrlan se întoarce la Prima TV, după un an de pauză

Horia Vîrlan, bucătar și realizator de show-uri culinare, revine la Prima TV. Mutarea se produce după un an de pauză, în care Vîrlan nu a mai avut emisiuni la postul TV.

Va realiza o nouă producție, o emisiune concurs. Vîrlan pleacă „în turneu” prin țară, unde va căuta români care știu să gătească rețete tradiționale, după cum anunță reprezentanții postului.

Din grila de toamnă a anului trecut, Horia Vîrlan nu a mai avut emisiune pe Prima TV. Potrivit informațiilor Paginademedia.ro de la acea vreme, motivele despărțirii țineau de situația financiară a postului TV. Între timp, situația postului Prima TV s-a schimbat. Telenovela vânzării postului se apropie de final. Contractul de vânzare a televiziunii a fost parafat, iar compania cu care Prima TV a agreat preluarea este aceeași cu care a fost la un pas să semneze și anul trecut: Clever Media, deținută de Adrian Tomșa.

De-a lungul timpului, bucătarul s-a ocupat de emisiuni precum s-a ocupat de emisiuni precum ”Cireașa de pe tort”, ”Mama mea gătește mai bine” și ”În bucătărie cu Horia Vârlan”.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here