LIFE

Horia Ivanovici, din nou la TV după 9 ani de absenţă

Emisiunea ”Fanatik Superliga”, moderată de jurnalistul sportiv Horia Ivanovici, va fi difuzată la un post de televiziune. Mai exact, la Prima Sport 1, post care aparţine grupului Clever.

”Fanatik Superliga” a început în 2022 şi a fost transmisă live pe site-ul fanatik.ro, fondat de Ivanovici. Prima ediţie a emisiunii de la Prima Sport 1 va începe sâmbătă, 9 martie, de la ora 19.00. ”Fanatik Superliga” se poate urmări şi pe platforma www.primaplay.ro.

Emisiunea acoperă meciurile şi evenimentele importante din fiecare etapă de fotbal a celei mai importante competiţii sportive. În dialog cu jurnalistul Horia Ivanovici vor fi diverşi invitaţi, care vor comenta noutăţile din fotbal. Ivanovici revine la TV după 10 ani. Ultima dată el a fost la Look TV, unde a găzduit emisiunea Fanatik Show.

„De-abia aştept. Marele câştig va fi al privitorilor, al microbiştilor, care vor avea o nouă emisiune de weekend la TV, în care se va dezbate fenomenul pe care noi, românii, îl iubim atât de mult, fotbalul, cu emoţie, dar şi fără menajamente. Dar gata cu vorbăria, să facem show!” a declarat Horia Ivanovici.

Comment here