Muzicale

Henri Purnell x INNA x Nobody Cares – Pretty Thoughts

INNA a lansat “Pretty Thoughts” în colaborare cu Henri Purnell. Single-ul este acompaniat de un performance video cu vibe disco, ce a fost filmat în interiorul unui fuselaj impresionant de Boeing 737.

Piesa “Pretty Thoughts” a fost lansată cu lyric video pe contul oficial al lui Henri Purnell și cu un performance video impresionant pe canalul de YouTube al INNEI. Videoclipul spectaculos al piesei a fost filmat de Alexandru Mureșan în CORE by RADAR, un fuselaj impresionant de Boeing 737 transformat într-o instalație de new media art unică în lume. Aceasta a fost concepută de RADAR și dezvoltată împreună cu studiouri și artiști independenți ce îmbină arta cu tehnologia, și în colaborare cu ROMAERO.

“A fost o super experiență, mi-a plăcut să filmez într-un setup atât de cool și impresionant la CORE by RADAR! Enjoy “Pretty Thoughts!”, a spus INNA.

De curând, INNA a lansat o colaborare cu Michael Calfan pentru piesa “Call Me Now”. Anul acesta, artista s-a menținut în atenția fanilor cu piese ca “Not My Baby” și “Read My Lips”, feat. FARINA, dar și “Sober”, “Nobody”, “VKTM” cu Sickotoy și TAG și “Discoteka” cu Minelli.

Comment here