Stirile ZileiTârgu-Jiu

HEMORAGIA continuă! 25 de demisionari din Pro România Gorj. ”Văcaru și-a făcut echipă de conducere din rude și prieteni”

Partidul lui Ponta lovit GRAV!  Hemoragia de membri nu se mai oprește! 25 de persoane, membri fondatori și coordonatori de organizații, au plecat și de la Gorj, la finalul săptămânii trecute. ”Din păcate, politica pe care Victor Ponta și, la nivelul Gorjului, Alin Văcaru, exmatriculați de colegi din PSD, înțeleg să o promoveze, nu ne reprezintă” transmit demisionarii, printr-un comunicat de presă. Printre altele, aceștia acuză și faptul că deputatul Văcaru ”și-a ales o echipă de conducere din rude și prieteni”.

25 de membri Pro România Gorj și-au dat demisia în weekend. De fapt, întreaga săptămână trecută, s-au anunțat plecări din partidul condus de Victor Ponta. Nemulțumiții și-au anunțat intenția de a-i urma pe Daniel Constantin și Sorin Cîmpeanu. De la Gorj au plecat inclusiv fondatorii organizației, Dănuț Chirilă și Călin Simionescu.

Chirilă zice că principalul motiv al plecării în masă din Pro România, este faptul că partidul, gând ca unul de centru, ” a deviat total spre stânga”.  

Marinică Niculescu, fostul director al Ambulanței Gorj, se află pe lista demisionarilor din Pro România. Îl acuză pe deputatul Alin Văcaru că și-a ales o echipă de conducere alcătuită din rude și prieteni.

Senatorul PSD Scarlat Iriza spune că persoanele care părăsesc Pro România sunt foștii membri ai Partidului Conservator, care așteaptă să vadă ce decizie va lua Daniel Constantin.

Iriza spune că deputatul Alin Văcaru, coordonatorul Pro România Gorj, ”trăiește în lumi paralele” și că partidul s-ar zbate, în județ, la numai 4-5%.

”Victor Ponta a jucat pe muchie de cuțit! E greu de menținut echilibrul unui partid care se vrea balama” comentează Pantelimon Manta pe seama plecărilor din Pro România.

Fostul deputat observă că Ponta reușise, la un moment dat, să creeze impresia că ”va fi campionul stângii și va destructura PSD”.

Dan Ilie Morega, președintele Institutului de Politici și Investigații Publice și Politice, susține că 10 parlamentari ar fi părăsit, în ultima vreme, partidul lui Ponta.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here