LIFE

Helmut Duckadam, consilier al președintelui Senatului

Fostul mare portar, Helmut Duckadam, a demisionat din funcția de președinte de onoare al FCSB, dar și-a găsit rapid alte angajamente.

Helmut Duckadam a devenit consilier al președintelui interimar al Senatului, Robert Cazanciuc. Misiunea lui Duckadam este de a găsi soluții pentru sportul de masă, anunţă România TV.

Helmuth Duckadam a sosit alături de FCSB în urmă cu 10 ani, într-un moment în care Gigi Becali i-a întins o mână de ajutor, din cauza problemelor de sănătate. De-a lungul anilor, fostul portar a reprezentat vicecampioana României în public, dar în ultima perioadă nu s-a mai simţit apreciat de conducerea din Berceni. Totul a culminat cu reducerea salarială aplicată de Gigi Becali, odată cu apariţia pandemiei de coronavirus. Helmuth Duckadam ajunsese să câştige 2.000 de lei lunar, iar fostul preşedinte de imagine al FCSB a preferat să-şi prezinte demisia, în loc să fie dat afară.

Totuşi, Helmuth Duckadam susţine că viaţa merge înainte, chiar şi departe de fotbal. Fostul fotbalist a recunoscut că a primit câteva oferte, pe care le ia în considerare: ”E o decizie surprinzătoare pentru cei care nu ştiau, pentru mine nu a fost. Am cugetat mult, m-am gândit multe nopţi la modul cum voi face acest anunţ. Am rezistat 10 ani la Steaua (n.r FCSB), dar a fost o decizie bună, mă simt bine la ora actuală. Renunţ la fotbal definitiv, nu mai vreau să merg la alte echipe”.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here